Voedingsinformatie, bouwstoffen | 149.5 gr Koolhydraten 102.1 gr Vezels 30.3 gr Eiwit 25.7 gr Vet 2.3 gr Calcium 197.1 mg Fosfor 85.8 mg IJzer 5.2 mg Kalium 5549.2 mg Natrium 1383.9 mg Vitamine B1 0.7 mg Vitamine B2 0.8 mg Vitamine C 190.8 mg |
---|---|
Allergenen | Selderij, toegevoegde suikers. |
Keltisch genot – 1 persoons
€6,00 incl. btw
Een veganistische aardappelmaaltijd met o.a. paddenstoelen..
Ingrediënten: Aardappelstukjes, sperziebonen, erwten, tomaat, gemengde bospaddestoelen (bruine ringboleet, honingzwam, judasoor, oesterzwam, shiitake), plantaardige bouillon poeder (aardappelzetmeel, citroenzuur, E627, E631, maltodextrine, pastinaak, peterselie, plantaardig eiwithydrolysaat, prei, roboflavine, selderijextract, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout), knoflookschijfjes, paprikapoeder, Provençaalse kruiden (basilicum, oregano, peperkorrels, rozemarijn, tijm), zout, peper.
Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt 4 minuten koken.
Benodigdheden: 1 pan, 0.4 ltr water.
17 op voorraad